relatieproblemen

van waarde » relatieproblemen

Zit jouw relatie in zwaar weer?

Zit je in een relatie maar loopt deze niet helemaal lekker? Heb je twijfels of jullie er samen uit gaan komen? Bij Van Waarde kunnen jullie onderzoeken wat het probleem is in jullie relatie en kunnen jullie er aan werken om de relatie weer vlot te trekken. Het kan gaan om verschillende soorten relaties. Of het nu een liefdesrelatie is, of een relatie met je kind of met je ouder, of met een vriend of vriendin.

Iedere relatie is ooit gestart en zeer waarschijnlijk ook goed gestart. Op enig moment zijn er barsten ontstaan. Een effectieve manier om de relatie onder de loep te nemen en te herstellen waar nodig, is begeleiding door middel van de SCHIP-aanpak. Het uitgangspunt is dat de barstjes in een relatie te lijmen zijn. Dat jullie je opnieuw met elkaar kunnen verbinden. Dat is hard werken, maar onze ervaring is dat het kan.

Anders verbinden 

Samen leer je luisteren naar de kwetsuren die je elkaar, onbedoeld maar toch, hebt aangedaan. Daarbij gaan jullie je opnieuw met elkaar verbinden. Je leert je eigen en elkaars behoeftes kennen en hierover te praten.

Bel of mail ons en we bekijken wat we voor jou of jullie kunnen betekenen.

Neem contact op 

Tussen wat wordt gezegd en niet bedoeld en wat wordt bedoeld en niet gezegd gaat de meeste liefde verloren.

Kahlil Gibran